TRX STC Level 1 + TRX® PRO4 SUSPENSION TRAINER – Nema predaje
Skip to content

TRX STC Level 1 + TRX® PRO4 SUSPENSION TRAINER

478,00  (3.601,49 kn)

STC LEVEL 1
Edukacijski sustav koji će apsolutno svakom polazniku osigurati adekvatno znanje i sposobnosti za sigurno, ekonomično i učinkovito korištenje TRX suspenzijskog trenažera.
STC Level 1 je međunarodno licencirana edukacija čiji certifikat je priznat u čitavom svijetu.
Trajanje edukacije:  8 sati
Opis edukacije: Upoznavanje sa TRX trenažerom, osnovna upotreba, pravilno korištenje i usidrenje, te teorijsko praktične analize temeljnih ljudskih pokreta (plank, potisak, privlačenje, rotacija, čučanj, iskorak).
Polaznici će po završetku dobiti TRX STC Level 1 digitalni međunarodni certifikat, digitalnu radnu knjigu i iskustvo rada sa TRX suspenzijskim trenažerom.

TRX® PRO4 SUSPENSION TRAINER
Dizajniran za profesionalce, napravljen za svakoga.
Pro4 Suspension Trainer™ iznimno je izdržljiv, dizajniran za strastvene korisnike i fitness profesionalce.
Poboljšajte svoju kondiciju s našim dizajnom remena usmjerenog na performanse koji su testirali sportaši i kojem vjeruju profesionalni treneri kako bi zadovoljili zahtjeve treninga velikog volumena.
Njegov jedinstveni i izdržljivi dizajn kreira svaki pokret koji biste pronašli u teretani i pokreće ih vašom tjelesnom težinom kako biste bili spremni za sport i život – samo promijenite kut da biste promijenili izazov.

Napomena:
Ovisno o raspoloživosti, kupac može umjesto TRX® PRO4 SUSPENSION TRAINER zatražiti TRX® PRO4 SYSTEM DIGI CAMO LIMITED EDITION ili TRX® TACTICAL GYM

specifikacije

STC LEVEL 1

  • STC Level 1 digitalni međunarodni certifikat, digitalna radna knjiga i iskustvo rada sa TRX suspenzijskim trenažerom.

TRX® PRO4 SUSPENSION TRAINER

  • TRX Pro4 Suspension Trainer
  • Sidro za vrata
  • Ovjesno sidro
  • Xtender
  • Mrežasta torba za nošenje
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: STC1-TRXPRO4 Kategorija: Oznaka:

Ovaj edukacijski sustav svakom će polazniku osigurati adekvatno znanje i sposobnosti za sigurno, ekonomično i učinkovito korištenje TRX suspenzijskog trenažera. STC Level 1 je međunarodno licencirana edukacija čiji certifikat je priznat u čitavom svijetu. Trajanje edukacije je 8 sati, a sastoji se od upoznavanja sa TRX trenažerom, osnovne upotrebe, pravilnog korištenja i usidrenja te teorijsko praktične analize temeljnih ljudskih pokreta (plank, potisak, privlačenje, rotacija, čučanj, iskorak).

Uz edukaciju dobivate i jedan TRX® PRO4 SUSPENSION TRAINER