STRANICA U IZRADI!
O nama – Nema predaje
Skip to content

o nama

Tko smo?

Mi smo tim entuzijasta koji svakodnevno unapređuju fitnes industriju u RH, naša misija je promijeniti pogled koji trenutačno ima većina ljudi koji se ili rekreativno bave sportom ili uopće ne prakticiraju nikakve fizičke aktivnosti s ciljem edukacije fitness profesionalaca i rekreativaca na području funkcionalnog treninga, treninga snage, cardio treninga i ostalih vidova tjelovježbe.

Kroz filozofije naših glavnih partnera pokušavamo na tržište donijeti najmodernije trendove vježbanja uz korištenje najbolje i najkvalitetnije opreme.

Naš Edo je već preko 15 godina osobni trener i vrlo dobro poznaje fitness tržište i sportske rekvizite i opremu, te mu je to pomoglo procijeniti koji sportski rekvizit vrijedi uloženog novca i vremena, i upravo bi to htio podijeliti s Vama: da kupite i koristite rekvizite i proizvode koji će Vam u najkraćem vremenu donijeti naviše rezultata kako u treningu tako i u oporavku.

Prije svega važno nam je:

Autentičnost proizvoda

Svaki proizvod koji Vam predstavljamo je originalan, kao takav jedinstven na tržištu i provjeren od strane struke i korisnika.

Učinkovitost proizvoda

Svaki rekvizit i sustav su provjereno učinkoviti prilikom pravilne izvedbe i učestalog korištenja.

Vjerodostojnost

Dugogodišnje iskustvo i svakodnevni rad s korisnicima predstavljenih proizvoda i usluga je i garancija kvalitete, a imena brandova koji stoje iza proizvoda to i potvrđuju.

Uz prodaju pojedinačnih vrhunskih fitnes proizvoda na jednom mjestu Vam nudimo i  opremanje profesionalnih, hotelskih i kućnih fitnesa, te aerobik i ostalih sportskih dvorana uz aktivnu suradnju sa vodećim stručnjacima kako u RH tako i u cijelom svijetu.

Osim prodaje opreme također radimo i projektiranje te savjetovanje u opremanju fitnesa.

    Imate li pitanja u vezi rekvizita? Pitajte nas