O nama – Nema predaje
Skip to content

o nama

Tko smo?

Mi smo tim fitnes entuzijasta, s ciljem svakodnevnog unapređivanja fitnes industrije u Hrvatskoj. Naša misija je kontinuirano podizati kvalitetu usluga i opreme na tržištu i time promijeniti poglede koje trenutačno ima većina ljudi koji se ili rekreativno bave sportom ili uopće ne prakticiraju fizičke aktivnosti. Želja nam je, putem edukacije fitnes profesionalaca i rekreativaca na području funkcionalnog treninga, treninga snage, cardio treninga i ostalih vidova tjelovježbe, dovesti do porasta u zadovoljstvu i kvaliteti dobivenim, bez obzira s koje se strane “trener – vježbač” odnosa nalazili.

Kroz filozofije naših glavnih partnera pokušavamo na tržište donijeti najmodernije trendove vježbanja, uz korištenje najbolje i najkvalitetnije opreme.

Naš Edin Mehmedović je osobni trener već skoro 20 godina. Vrlo dobro poznaje fitnes tržište, sportske rekvizite i opremu. To mu pomaže procijeniti koji sportski rekvizit vrijedi uloženog novca i vremena, i upravo bi to htio podijeliti s Vama: da kupite i koristite rekvizite i proizvode koji će Vam u najkraćem vremenu donijeti najviše rezultata, kako u treningu, tako i u oporavku.

Prilikom odabira il preporuke proizvoda, prvenstveno se vodimo trima načelima:

  • Autentičnost proizvoda

Svaki proizvod koji Vam predstavljamo je originalan, kao takav jedinstven na tržištu i provjeren od strane struke i korisnika. Autentičnost svakog dostupnog komada naš je prioritet.

  • Učinkovitost proizvoda

Svaki rekvizit i sustav su provjereno učinkoviti prilikom pravilne izvedbe i učestalog korištenja. Ukoliko su vam potrebne smjernice za pravilno korištenje, Edin vam stoji na raspolaganju.

  • Vjerodostojnost

Dugogodišnje iskustvo i svakodnevni rad s korisnicima predstavljenih proizvoda i usluga najveća su garancija kvalitete, a imena brendova koji stoje iza proizvoda dodatna su potvrda.

Uz prodaju pojedinačnih vrhunskih fitnes proizvoda, na jednom mjestu Vam nudimo i  opremanje profesionalnih, hotelskih i kućnih fitnesa, te aerobik i ostalih sportskih dvorana, uz aktivnu suradnju sa vodećim stručnjacima iz Hrvatske i svijeta.

Osim prodaje opreme, nudimo i projektiranje te savjetovanje u opremanju fitnesa, kao i čitav niz usluga vezanih uz samo vježbanje, a sve, naravno, pod stručnim vodstvom Edina Mehmedovića.

    Imate li pitanja u vezi rekvizita? Pitajte nas