Najam opreme – Nema predaje
Skip to content

Najam opreme

Profesionalna fitnes oprema kvalitetnih i renomiranih proizvođača dolazi s cijenama u određenom, višem cjenovnom rangu. Budući da uz pravilno održavanje i redovan servis takve sprave i fitnes oprema mogu trajati zbilja jako dugo, cijene su i više nego opravdane, posebno uzmemo li u obzir koliko vježbača može preći preko jedne takve sprave u određenom vremenskom razdoblju. Upravo zato, prilikom opremanja fitnes centra kvalitetu stavljamo na prvo mjesto i svjesno promatramo cijenu kao ono što jest – dugoročno ulaganje u kvalitetnu opremu, na radost i zadovoljstvo naših budućih korisnika.

No, što se događa ako vam sprava ili oprema treba samo privremeno, možda čak i samo na dan ili dva? Primjerice, recimo da snimate editorijal ili spot za kojeg vam treba fitnes oprema i sprave ili da ćete neku vašu postojeću spravu morati slati na dulji servis te vam treba zamjena za istu. Cijena kupnje na takav, kraći period, postaje neisplativa i potrebno vam je alternativno rješenje. Isto tako, možete se naći u situaciji u kojoj trebate proširiti svoju ponudu sprava i opreme, ali ne možete si u tom trenutku priuštiti kupnju svega što biste trebali ili željeli imati. Pristupit ćete tada kompromisnom rješenju i kupiti dio željene opreme, a dio ostaviti za kasnije. Ipak, postoji i drugo rješenje.

Imajući na umu razne situacije u kojima vam neka oprema ili fitnes sprave mogu privremeno trebati, osmislili smo uslugu najma profesionalne fitnes opreme. Ovisno o vašim potrebama, iz naše široke ponude dostupnih sprava i opreme možete odabrati ono što trebate, na vremenski rok koji vam odgovara. Ukoliko niste sigurni što točno i kako odabrati za najam, rado ćemo vam pomoći savjetom prilikom odabira.

U našoj ponudi sprava i opreme za najam dostupni su vam potrebni artikli za cjeloviti trening snage, funkcionalni ili kardio trening, iz asortimana gotovo 20 vrhunskih brendova iz fitnes industrije. Ponudu za najam fitnes opreme u skladu s vašim potrebama možete zatražiti putem email adrese podrska@nemapredaje.hr!