Usluge – Nema predaje
Skip to content

Usluge

Bilo da ste ovdje došli s ciljem da sami trenirate ili da trenirate druge – kao privatni trener ili vlasnik fitnes centra, osmislili smo paletu usluga koja će olakšati vaš put ka ostvarenju ciljeva.

U središtu fitnesa nalazi se trening, a za trening su vam potrebni: oprema, plan i trener. Kroz našu uslugu “trening”, osiguravamo vam podršku vrhunskog trenera Edina Mehmedovića, za privatne ili grupne fitnes treninge. Također, za vas osmišljavamo i plan treninga, dok je za vrhunsku opremu tu naš webshop. Pored prodaje same opreme, na raspolaganju smo vam i za pomoć pri učenju pravilnog rukovanja istom. Certificirane međunarodne edukacije za neke od rekvizita koji se nalaze u ponudi naše web trgovine sportskom opremom dio su naše usluge edukacija.

Kako bi sav trud uložen u treniranje donio maksimalan rezultat, uravnotežena prehrana bit će od velike pomoći. Umjesto samog plana treninga, uz pomoć i savjet nutricionista izrađuje se cjelovit plan prehrane i treninga, usmjeren na ostvarenje vaših ciljeva.Za sva potrebna održavanja ili popravke opreme kupljene kod nas, na raspolaganju vam je naša usluga servisa. Kako bi što dulje trajala, potrebno je raditi redovan servis fitnes opreme, a u slučaju kvara prilikom korištenja, dostupni su i originalni rezervni dijelovi za fitnes sprave. U slučaju da vam je neka fitnes sprava potrebna samo privremeno ili povremeno, Nema predaje nudi rješenje. Najam profesionalne fitnes opreme usluga je uz koju, pod određenim uvjetima, možete privremeno iznajmiti neku od sprava, na period koji vam odgovara.

Projektiranje i savjetovanje naša je sljedeća usluga, primarno namijenjena onima koji kreću u otvaranje vlastitog fitnes centra, opremanje teretane u domu ili kući za odmor, kao i pokretanje fitnes centra u sklopu hotela. Planiranje opreme za fitnes centar uštedjet će vam dosta vremena i novca, što kod inicijalnog opremanja, što kod izbjegavanja naknadnih ulaganja, nakon samog otvorenja fitnes centra.

Kad smo već kod ulaganja, vrijedi spomenuti i da je nabavu opreme te pokretanje fitnes centra moguće dijelom financirati i putem potpornih sredstava fondova Europske Unije. Pomoći ćemo vam istražiti mogućnosti dostupne u vašem, konkretnom slučaju. Pošaljite nam upit!