Projektiranje i konzalting – Nema predaje
Skip to content

Projektiranje i konzalting

Opremiti fitnes centar ili privatni prostor za vježbanje više je od pukog kupovanja fitnes sprava i smještanja istih u određeni prostor. Fitnes centar, teretana ili privatni prostor za fitnes – bez obzira što projektirali i opremali, krajnji ciljevi vašeg projkta bit će isti: kvaliteta i funkcionalnost.

Želimo li da naš prostor na kraju procesa opremanja u potpunosti služi svojoj svrsi, cilj nam je opremiti ga na takav način da pruža dovoljno prostora za zamišljene i potrebne aktivnosti. Zatim, želimo da naš prostor prati određenu logiku i smjer i da sam raspored opreme navodi korisnika kroz proces fitnes treninga, smještajući sprave u prostor po određenoj logici i zajedničkim nazivnicima. Također, želimo da oprema u našem prostoru ponudi korisniku sve potrebno za kvalitetan i cjelovit trening. Na kraju, želimo da sam prostor bude ugodan za boravak svakog pojedinca.

Upravo zato, otvaranje i opremanje fitnes centra je proces koji zahtijeva mnogo planiranja, ali i jasnu viziju o tome što želimo postići, kao i znanje o samoj industriji fitnesa, trendovima u svijetu vježbanja i kvalitetnom treningu. Svjesni kako govorimo o zbilja širokom spektru znanja te kako vizualizacija ideje u prostoru ne dolazi svima jednako lako, formirali smo uslugu projektiranja fitnes centra te savjetovanja prilikom opremanja i nabave opreme za fitnes centar.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva, kako u opremanju prostora za vježbanje, tako i u samom vođenju i planiranju treninga, pomoći ćemo vam u osmišljavanju najboljeg rješenja za vaše potrebe i budžet koji imate na raspolaganju. Nakon toga, pomoću 2D i 3D vizualizacije pomoći ćemo vam vizualizirati ta rješenja u prostoru, kako bi prije donošenja konačne odluke bili sigurni da je upravo to ono što želite. Finalno, tu smo i da vas podržimo prilikom odabira svake pojedine sprave zamišljene u toj viziji. Dok u osnovnom planu zacrtavamo koje vrste sprava i opreme postaviti i gdje, potrebno je i detaljno isplanirati za koje točno brendove i modele opreme se odlučiti. Srećom, naša ponuda fitnes opreme objedinjuje sprave i opremu gotovo 20 vrhunskih brendova.

Uz vašu viziju i naše stručno vodstvo, otvorenje vašeg fitnes centra proći će u skladu sa svim planovima i očekivanjima. Javite nam se na email adresu podrska@nemapredaje.hr i započnimo razvoj vašeg budućeg fitnes centra zajedno!