Edukacija – Nema predaje
Skip to content

Edukacija

Platforma Nema predaje nudi certificirane međunarodne edukacije za pravilno korištenje nekih od rekvizita i opreme koji su dio ponude naše web trgovine fitnes opremom. Ako želite biti potpuno sigurni da ste spravu savladali u cijelosti, spremni ste iz nje izvuči maksimum benefita uz minimum šansi za ozljedu te možete drugima prenijeti znanje pravilnog rukovanja u sklopu treninga, ove edukacije pravi su izbor za vas.

Bilo da vas ova usluga interesira kao fitnes trener edukacija ili jednostavno želite poraditi na znanju i vještinama u svrhu vlastitog vježbanja, u nastavku donosimo više detalja o dostupnim edukacijama.

  • TRX STC Level 1

Ovaj edukacijski sustav svakom će polazniku osigurati adekvatno znanje i sposobnosti za sigurno, ekonomično i učinkovito korištenje TRX suspenzijskog trenažera. STC Level 1 je međunarodno licencirana edukacija čiji certifikat je priznat u čitavom svijetu. Trajanje edukacije je 8 sati, a sastoji se od upoznavanja sa TRX trenažerom, osnovne upotrebe, pravilnog korištenja i usidrenja te teorijsko praktične analize temeljnih ljudskih pokreta (plank, potisak, privlačenje, rotacija, čučanj, iskorak).

Polaznici će po završetku dobiti TRX STC Level 1 digitalni međunarodni certifikat, digitalnu radnu knjigu i iskustvo rada sa TRX suspenzijskim trenažerom.

Prijavu za edukaciju možete nam poslati na mail podrska@nemapredaje.hr.

  • Foam Rolling – principi i praksa Level 1

Riječ je o edukaciji početnog nivoa o miofascijalnoj masaži pomoću grid foam rollera i mb1 masažne loptice. Polaznici će tokom 4 sata naučiti osnovne principe i praksu korištenja pjenastog valjka i masažne loptice. Teorijsko praktični kurikulum obuhvaća obradu mišića stopala, potkoljenice, natkoljenice, kuka, leđa, prsnog koša te nadlaktice.

Po završetku edukacije, svi polaznici će dobiti Level 1 digitalni međunarodni certifikat i digitalni radni priručnik te iskustvo korištenja foam rollera i masažne loptice.

Prijave za edukaciju primamo na mail podrska@nemapredaje.hr.

  • MCT – Myofascial compression techniques level 2

Ovo je napredni nivo edukacije o miofascijalnoj masaži pomoću Triggerpoint alata. Set se sastoji od foot rollera, quad rollera, elevacijskog bloka, masažnih loptica i mobility mata.

Edukacija je osmišljena kao “level 2” za polaznike koji žele znati više o teoriji i praksi iza miofascijalne masaže. Edukacija kroz trajanje od osam satii pokriva osnovna znanja o tome kako pomoću Triggerpoint alata unaprijediti svoju mobilnosti, ubrzati oporavak i podignuti svoje sposobnosti. Sva praksa je podržana opsežnim znanstvenim istraživanjima na području miofascije.

Po završetku edukacije, svi polaznici će dobiti digitalni međunarodni level 2 certifikat, digitalni priručnik, Triggeproint set alata i praktično znanje o korištenju istih. Prijave za MCT Level 2 edukaciju primamo na podrska@nemapredaje.hr.