Trening – Nema predaje
Skip to content

trening

Želiš početi s treningom, ali ne znaš kako? Pored čvrste volje i upornosti, potreban ti je pravi put do željenih rezultata. Pod ovim mnogi podrazumijevaju plan treninga, ali riječ je zapravo o mnogo više.

Iako pažljivo kreiran plan treninga prema tvojim potrebama i mogućnostima, kao i krajnjem cilju, jest od velikog značaja za uspjeh, priča tu zapravo ne završava, a na neki način ni počinje. Početak je zapravo negdje drugdje, u pravilnom učenju osnovnog izvođenja vježbi i rukovanja fitnes spravama. Ispravno korištenje fitnes sprava i opreme donijeti će ti najbolje rezultate i pomoći da izvučeš maksimum iz svog plana treninga. Također, pomoći će ti da mogućnost nastanka ozljede prilikom vježbanja svedeš na minimum, a istovremeno i da produljiš životni vijek samih sprava i opreme.

Dakle, s jedne strane imamo potrebu za učenjem pravilnog izvođenja vježbi, a s druge plan treninga kojeg trebamo imati i istog se pridržavati. Jasno je kako iza oboje treba stajati znanje, stručnost i profesionalnost, a postoji li bolja osoba za pružanje svega toga od profesionalnog fitnes trenera?

Edin Mehmedović dugogodišnji je fitnes trener te TRX i TriggerPoint Master trener. Kroz skoro 20 godina rada u fitnes industriji stekao je širok spektar znanja i iskustava, koji ga danas čine vrhunskim fitnes trenerom, kako za privatne, tako i za grupne treninge. Temeljem vaših potreba osmisliti će i predložiti plan treninga prilagođen svakom pojedincu ili grupi, pobrinuti se da pravilno izvođenje vježbi i korištenje fitnes sprava savladate u cijelosti te biti vaš motivator i usmjeriti vas tokom vašeg fitnes putovanja. Prema potrebi i želji, plan treninga može biti nadograđen i odgovarajućim planom prehrane, koji će pratiti vašu rutinu i pomoći u postizanju željenih rezultata.

Samo neke od prednosti korištenja usluge privatnog trenera su:

  • potpuno prilagođavanje tvojim potrebama po pitanju vremena, lokacije i trajanja treninga
  • stručno vodstvo u definiranju realnih, mjerljivih ciljeva
  • maksimizacija fitnes rezultata
  • osobni pristup i posvećenost
  • razvoj odnosa koji služi kao dodatna motivacija u vježbanju.

Bez obzira na to jeste li u potrazi za privatnim trenerom, grupnim trenerom ili pak trenerom koji bi bio suradnik u vašem fitnes centru, na pravom ste mjestu. Kontaktirajte nas!

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.