Nutricionist – Nema predaje
Skip to content

Nutricionist

Jelovnik skrojen prema vašim individualnim potrebama i ciljevima, tako da dodatno podržava napore koje ćete uložiti u tjelovježbu kroz plan treninga, naziva se plan prehrane. Idealno, pišu se zajedno, uzimajući odmah u obzir potrebe i zakonitosti druge strane. Tako nastaje objedinjen dokument koji će vas voditi na vašem fitnes putovanju – plan prehrane i treninga.

Plan prehrane uvelike ovisi o vašim ciljevima. Jednako kao što plan treninga razvijamo u različitim smjerovima, ovisno o tome želite li, primjerice, raditi na povećanju mišićne mase ili vam je primaran cilj smanjenje tjelesne težine, pri izradi plana prehrane u obzir uzimamo vaše početno fizičko stanje i cilj do kojeg želite doći, kako bi plan podržao zdrav dolazak do željenih rezultata. U tom smislu važno je razumjeti kako plan prehrane nije dijeta, već ovisno o vašim ciljevima ne mora uopće biti usmjeren na smanjenje brojke na vagi. Kvalitetno sastavljen plan uzet će u obzir i sve eventualne zdravstvene poteškoće ili alergije koje možda imate, a koje su povezane s prehranom. Pravilno napisan plan prehrane podržavat će vaše fitnes ciljeve, bez obzira na to čemu težite. Upravo zato, važno je da vam plan prehrane sastavi stručna i educirana osoba, koja razumije utjecaj nutrijenata na organizam i tjelesnu masu, kao i utjecaj ne samo onoga što jedemo, već i kada jedemo, na vaš plan treninga. Specijalizirani fitnes nutricionist zato je vaš najbolji izbor.

Plan prehrane pokrit će sve važne element vaših dnevnih jelovnika i osigurati vam:

  • plan obroka, raspisan prema danima
  • uz pravilno pridržavanje, unos svih potrebnih nutrijenata
  • uz pravilno pridržavanje, podržavati vaše fitnes ciljeve
  • uz pravilno pridržavanje, povoljno utjecati na vaše zdravlje.

Bez obzira na to jeste li već započeli s vježbanjem i trebate plan prehrane za trening ili ste na samom početku i voljeli biste dobiti objedinjen plan prehrane i treninga, naš tim nutricionista stoji vam na raspolaganju. Za više detalja o našoj nutricionističkoj usluzi i ugovaranje ovog oblika podrške, javite nam se na email podrska@nemapredaje.hr!