Servis – Nema predaje
Skip to content

Servis fitnes opreme

Ulaganje u kvalitetnu fitnes opremu značajna je investicija. Upravo zato, želimo da vam se ta investicija što dugoročnije isplati te vas kupljena oprema ispravno služi što dulje vremena. Pored pravilnog rukovanja opremom, koje je osnova ne samo zdrave i kvalitetne tjelovježbe, već i dugotrajnosti vaših sprava, od velike je važnosti redovan servis fitnes opreme. Pri tom, servis ne označava samo intervenciju na fitnes opremi u slučaju kvara, već i provjeru njezine ispravnosti i eventualno zamjenu potrošnih dijelova u za to preporučenim intervalima. Redovito održavanje fitness opreme smanjuje broj kvarova, povećava dugovječnost opreme i sprečava skupe popravke i zamjene.

Preporučamo da se oprema redovito održava i servisira kako bi se ispunile stroge zdravstvene i sigurnosne mjere te produžio sam vijek trajanja opreme. Ukoliko niste sigurni koliko bi često bilo potrebno napraviti redovan servis neke fitnes sprave, rado ćemo vas usmjeriti i ponuditi vam savjet, posebice prilikom kupovine fitnes opreme kod nas.

nema predaje; servis fitnes opreme

Tijekom servisa naši certificirani serviseri će pregledati svaki dio opreme i potražiti eventualne kvarove i nedostatke te po potrebi ukloniti i zamijeniti oštećeni dio. Rezervni dijelovi za fitnes sprave koje koriste naši serviseri originalni su dijelovi, proizvedeni i odobreni od strane proizvođača same sprave. Na taj način, osigurava se maksimalna kvaliteta usluge servisa i dugotrajnost zamijenjenog dijela opreme na razini onog prvotno ugrađenog. Ukoliko se ipak dogodi kvar fitnes opreme, naši serviseri tu su da naprave i potrebne popravke te vašu spravu što prije vrate u funkciju kojoj je namijenjena.

nema predaje; servis fitnes opreme

Servis podrazumijeva pregled i prema potrebi zamjenu svih elektroničkih, električnih i mehaničkih komponenti sprave. Ovisno o utvrđenom stanju i očekivanom trajanju popravka, ukoliko je isti potreban, dogovaraju se daljnji koraci. Naši serviseri nastoje otkloniti sve eventualne kvarove već pri prvom dolasku, no u slučaju da je potreban veći zahvat, otklanjanje može potrajati. U tom slučaju, putem naše usluge Najma opreme, sprava u pitanju može se nadomjestiti drugom za vrijeme popravka, kako bi se fitnes aktivnosti u vašem centru neometano odvijale dalje. Kontaktirajte nas na email adresu servis@nemapredaje.hr i već danas dogovorite potreban servis ili popravak vaše fitnes opreme!